Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat:
-ik een natuurliefhebber ben omdat deze leeft, meegaat met alle seizoenen en de weersomstandigheden;
-ik een dierenliefhebber ben
-ik creatieve uitdagingen leuk vind
-ik tegenwoordig heel goed niets kan doen
-ik graag lees en mijzelf daar te weinig tijd voor gun;
-ik koken leuk vind en het opeten daarvan minstens net zo leuk vind;
-ik mijn zelf gemaakte rawfood bonbons met cacao super lekker vind en mijn klanten ook;
-ik geniet met mijn Elliptigo (hardloopfiets) van het buiten bewegen en graag tochten maak;
-ik graag op reis wil om natuur, cultuur en andere mensen te leren kennen.

Periodes in mijn leven heb ik meegemaakt waar ik nu niet echt van kon sprankelen.
In die tijd kwam ik tot de ontdekking dat hoe ik mij van binnen voelde aan de buitenkant zichtbaar was. Leuke kleding en make-up was het niet echt om te kunnen stralen.

Ik heb mij verdiept in de relatie tussen binnen en buiten en heb op dat gebied verschillende opleidingen gevolgd. Ik heb geleerd over de impact van de juiste voedingstoffen, natuurlijke manier van bewegen, ademhalen en een vernieuwende manier van coachen ofwel ik kreeg zelf de uitnodiging om te gaan leven i.p.v. overleven.

Inmiddels weet ik hoe het is om mij rustig te voelen en wat ik er zelf aan kan doen als ik weer onrust ervaar. Mijn emoties onderdruk ik niet meer, haal anders adem en ik ga anders om met mijn eetpatroon. Bewuster omgaan met hoe ik voel, adem, beweeg en wat ik eet, is levensveranderend gebleken. Zo is voor mij de “leefstijl&vitaliteitscoaching” ontstaan.

Bewust worden van mijn lichaam, geest, emoties, mijn omgeving en zingeving heeft mij naar een enorme groei gebracht.  Hierdoor kan ik leven zoals bijv in de natuur gebeurd. Bloei periodes, regen die weer tot bloeien aanzet, de rust zoals de winter de natuur in ”slaap” laat zijn.

Tijdens mijn workshops, in mijn individuele coachtrajecten en in gesprekken die ik voer in opdracht van een arbodienst, waar ik preventief coach op leefstijl en vitaliteit, ervaar ik elke keer weer hoe mooi het is als de cliënten tot groei komen.

En wat doe ik nu, kan jij je afvragen. Een oude passie van mij is terug. Nu voor de vrouw van 40+ die voor haar werkzaamheden zichtbaar moet zijn. Ik ben hun diverse keren tegen gekomen. Zij zijn goed in hun vak maar te bescheiden, onzeker, te hard of bijvoorbeeld het eng vinden om met hun gezicht in de ”picture” te komen.
Omdat ik tijdens mijn werkverleden zo veel vrouwen heb opgemaakt en daar een eigen stijl in heb ontwikkeld. Het mooiste is als zij de vervolg stap neemt om hiermee op elk moment dat het nodig is die onzekerheid, bescheidenheid etc aan gaat om een authentieke uitstraling te laten zien.

Het is echt fantastisch als de vrouw weer durft te stralen. En dat werkt positief op haar communicatie naar buiten toe.

Wil jij nu ook weer stralen, neem dan contact op met mij.
Bel naar 06 41130326 (tijdens kantooruren) of vul het contactformulier in.