Wil jij je eigen bruidsmake-up leren aanbrengen?

Wil je ontspannen, liefdevol en stralend overkomen, terwijl jij jíj blijft?

Dan heb ik deze speciale workshop voor jou.

Neem contact op

Herken je dit?

  • Je bent niet echt een make-up gebruikster maar voor je trouwdag wil dit wel op een natuurlijke manier.
  • Je wilt het eigenlijk zelf doen omdat je geen goede ervaring hebt gehad toen je eens een make-up ergens hebt laten aanbrengen
  • Je kan prima je eigen basis make-up aanbrengen maar weet niet hoe je dit nu voor deze speciale gelegenheid doet
  • Je wilt graag je bruidsmake-up zelf aanbrengen omdat er voor die dag geen mogelijkheid is om een visagiste te laten komen.
  • Je wilt graag zelf je make-up leren aanbrengen met die extra touch juist ook hoort voor de foto’s die op je trouwdag gemaakt gaan worden.

Als jij je hier in herkent dan heb ik de workshop voor jou waarin jij leert om zelf deze speciale make-up aan te brengen.

Willy Valk

In deze workshop leer je hoe je op een natuurlijke manier make-up aanbrengt, zodat het lijkt alsof je geen make-up draagt. Ik pas de accenten precies aan op wie jij bent. Ik zie de natuurlijke schoonheid bij jou, en ik leer jou hoe je dit zelf kunt zien en toepassen.

Natuurlijk is er ook nog nazorg zodat we weten dat je eigen bruidsmake-up een succes zal zijn op jullie dag.

Na deze workshop kun je?

  • Jouw persoonlijkheid en stijl op de juiste manier tot uiting brengen op foto’s.
  • Zelfverzekerd jouw make-up accenten aanbrengen en weten welke stijl bij jou past.
  • Een stralende, open uitstraling tonen voor deze speciale dag naar je partner en bekenden.

Wat kun je verwachten?

.

In slechts twee uur leer je hoe je jouw eigen vederlichte accenten perfect kunt aanbrengen voor fotografiedoeleinden. Ik werk zelf met natuurlijke cosmetica maar neem vooral jouw eigen favoriete producten mee.

Doordat de workshop met maximaal 2 deelneemsters zal zijn, zal je alle tijd en aandacht krijgen van mij die jij nodig hebt.

Alles blijft vederlicht zodat vooral jouw natuurlijke schoonheid tot uiting komt.

Wat ook aan de orde komt, zijn tips om ontspannen te blijven voor die momenten waarop je nu verkrampt.

Locatie en extra’s:
De workshop vindt plaats op locatie in Nieuw Vennep.

Als extra krijg je 2 verrassingen mee. Ik zeg nog niets maar ze zijn heel bruikbaar.

Jouw investering:
Voor deze persoonlijke uitleg is jouw investering  €147,- excl btw. Koffie, thee en lekkernij zijn inbegrepen.

Beschikbare data:
Deze Vip workshop gaat op afspraak.

Meld je nu aan:

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden! Of via een mail aan: info@mooivanbinnenmooivanbuiten.nl

De ervaring van:

Als ondernemer spendeer ik heel wat tijd aan webinars en Zoom-calls, en ik duik regelmatig voor de camera op voor mijn sociale media. En laten we eerlijk zijn, een natuurlijke, maar toch professionele make-up is daarbij een must. Gelukkig ken ik Monique Cecile, met haar schat aan ervaring, de ultieme go-to persoon toen ik besloot om de wereld van minerale make-up te verkennen.

Monique heeft me niet alleen geweldig advies gegeven, maar me ook de kneepjes van het zelf aanbrengen van minerale make-up bijgebracht. Dat betekent dat ik met vol vertrouwen voor de camera kan verschijnen, rekening houdend met hoe ik online overkom.

In september 2023 ben ik getrouwd en heb zelf mijn bruidsmake-up nu ook leren aanbrengen.
Ik heb gemerkt dat er diverse accenten anders worden aangebracht dan in het dagelijkse leven. Door serieus te gaan oefenen heb ik die dag heel ontspannen mijn bruidsmake-up zelf kunnen verzorgen.

Haar begeleiding heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven en heeft zeker invloed gehad op mijn online aanwezigheid. Dankzij Monique’s wijze raad en training ben ik beter gewapend om mijn boodschap krachtig over te brengen en een blijvende indruk achter te laten. Als je op zoek bent naar niet alleen make-up skills, maar ook inzicht in hoe je die online kunt inzetten voor een krachtige en professionele uitstraling, dan raad ik Monique Cecile ten zeerste aan.

Willy Valk

www.handsonSocialMedia.nl