Nou is het weer gebeurd.

Monique-Cécile

oktober 12, 2023

Vol enthousiasme vertel ik een onderneemster wat mijn passie en vak is: mensen laten stralen op beeldmateriaal. En direct komt zij met haar opmerking erover heen dat make-up niet haar ding is. Ze houdt van puur natuur, dat is wie ze is. Mensen nemen haar maar zoals ze is. Zij vindt zichzelf zo oké dus haar klanten moeten dat ook maar vinden.

Een gemiste kans

Natuurlijk heeft iedereen recht op zijn eigen mening en die respecteer ik volledig maar
ik vond het vaak zo zonde. Vrouwen laten hierdoor hun innerlijke kracht en ware schoonheid niet goed tot hun recht komen op foto’s en online platforms. Zij doen zichzelf op die manier echt tekort. Vooral als het voor hun werk van belang is om krachtig, energiek en betrouwbaar over te komen.

Moeder Natuur’s geschenk: Haal het beste uit je natuurlijke uitstraling met make-up.

Ze investeren in kleding om goed over te komen, maar dat wat ze van moeder natuur gratis gekregen hebben, benutten ze niet 100% uit. Een natuurlijke make-uproutine benadrukt precies die punten in hun gezicht die ervoor zorgen dat zij zich na 5 minuten mooi en krachtig voelen En het zijn juist die 2 dingen die zo goed zichtbaar zijn op foto’s en online platforms en die er voor zorgen dat zij stralen. .

En tja, laten we eerlijk zijn, nu we boven de 45 zijn, moeten we misschien iets meer moeite doen om ons mooi te voelen dan toen we 20 waren.

Wil jij je weer mooi voelen?

Ben jij die vrouw die tot hier heeft doorgelezen en denkt: “Ja, dat wil ik!” Ik wil mij (weer) mooi voelen, mijn unieke schoonheid inzetten en vol zelfvertrouwen stralen? Dan ben je van harte welkom op een workshop sessie bij mij.

In de workshop werk ik met mineralen make-up: poeders zo vederlicht dat jij nauwelijks voelt dat jij ze draagt. De kleuren zijn pastelachtig dus subtiel aanwezig. Het gaat dus niet om “het ouderwets plamuren en dat de kleuren van jouw gezicht springen” maar om het lichtjes benadrukken van die delen van jouw gezicht die jou laten stralen. Ik laat ik je zien welke accenten jouw unieke schoonheid tot hun recht doen komen. Ik laat je zien hoe jij die accenten kunt aanbrengen en als je de workshop verlaat kun je het zelf. Ter plekke ga je ervaren wat het met je doet. Hoe anders jij je dan voelt!

We gaan aan de slag om meteen een aantal selfies te maken.

En last but not least, wat doe je als jij je even niet in je ‘hum’ voelt? Trucjes helpen nl niet maar wel een beleving herinneren die je hier in helpt. Ook deze krijg je mee als handvat.

Laat je schoonheid zien, vanuit een vrouwelijke energie want daar is nog niet genoeg van in de huidige maatschappij. En op deze manier kan jij het verschil maken met wat jij doet.

Doe je mee?

Wellicht vind je dit ook leuk om te lezen: